STORY
FROM KASHMIR

Tuote ja tarina

Toimimme maahantuojana Story from Kashmir huiveille, jotka ovat aitoja, käsintehtyjä 100% kashmirvillaisia huiveja.
Kashmirhuivi sopii ympärivuotiseen käyttöön sen hennon ja hengittävän, mutta lämpöisen materiaalin takia. Huiviemme kashmirvilla saadaan Himalajan vuoristosta elävien Changthangi-vuohien villasta. Vuohien villa on luonnostaan valkoista, mustaa, harmaata, sekä ruskeaa, joten huivimme ovat pääosin värjäämättömiä. Värilliset huivimme ovat perinteisesti värjättyjä. Kashmirhuivin villa on vuohen hienoa alusvillaa, jota karkeampi päällysvilla suojaa. Kashmir alusvilla on erittäin hienoa ja pitkäsyistä, mikä luo huiviin sen hennon ja hienostuneen tunnun, sekä lämmön.

Koska vuohen alusvilla on hentoa ja pehmeää, on kashmirhuivit perinteisesti käsin kudottuja. Käsityö on yhä edelleen tärkeä osa huivien valmistusta. Huivimme ovat paikallisten käsityöläisten kutomia, 100% kashmirhuiveja.

Valmistusmaa

Kashmir, Intia

Laatu

Kashmirvilla 100%

Eettisyys

Valmistettu paikallisesti, perinteitä noudattaen

Kuva: Tarja Ruuska Photography
Kuva: Tarja Ruuska Photography

TUOTESELOSTE

100% Kashmirvillaa
Kashmirvilla on kashmirvuohista saatava hienolaatuinen villamateriaali.

HOITO-OHJE

Säännöllinen tuuletus, mielellään ulkona. Käsinpesu haaleassa vedessä hienopesuaineella. Puristele huivia hennosti vedessä kunnes se on peseytynyt. Puristele ylimääräinen vesi varovasti pois huivista ja kuivaa tasaisella alustalla. Voit myös rullata huivin varovasti imukykyiseen pyyhkeeseen säilyttäen sen alkuperäisen muodon. Älä kuivata huivia auringonvalossa.

Kuva: Tarja Ruuska Photography
Kuva: Tarja Ruuska Photography
Kuva: Tarja Ruuska Photography
Kuva: Tarja Ruuska Photography

Ota yhteyttä

Vieritä ylös