EasyOpp_logo_wt_320

Toiminnanohjausjärjestelmä

EasyOpp toiminnanohjaus
- liikkuvan työn ammattilaisille

Markkinoiden ainut yhdistetty ratkaisu työajan seurantaan ja kenttätyön,
kaluston sekä työturvallisuuden hallintaan.

EasyOpp-kaaviot
EasyOpp-kaavio-2

AUTOMATISOI RUTIINIT
JA SÄÄSTÄ AIKAA

Helppokäyttöinen palvelu, joka
automatisoi työnohjauksen manuaaliset työvaiheet.

Henkilökunnan työskentelyn ohjaukseen ja siihen liittyvien päivittäisten rutiinien hallintaan kuluu usein merkittävän suuri osa sekä johdon että työn suorittajien tuottavasta työajasta. Siitä huolimatta tietoa unohtuu matkalla ja usein aivan jokainen asiakkaalle tehty työtunti, matkaan käytetty aika ja ajettu kilometri ei päädy laskulle saakka. Työajan seuranta ja työtehtävien raportointi saattaa myös tapahtua erillisillä exceleillä tai lippulapuilla joiden hallinta on työlästä. Ja joskus nykyisestä toiminnanohjausjärjestelmästä vain puuttuu juuri se sinun yrityksesi arkea eniten helpottava ominaisuus. Meillä on sinulle selkeä ja helppokäyttöinen ratkaisu.

Helppokayttoinen-toiminnanohjausjarjestelma-pc1cfpyu4vgy5p3phdt9yxct5t9wd0dewq9kpzbr6g
tyoaika

Nopea ja joustava käyttöönotto

Saat palvelun käyttöösi jopa viikossa

Haluamme muuttaa käsityksesi toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotosta ja käytön helppoudesta. Se ei aina tarkoita massiivista 12 kuukauden ohjelmistoprojektia ja tietotekniikan tutkintoa jokaiselta järjestelmän käyttäjältä. Tarjoamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan helppokäyttöisen ratkaisun jonka käyttöönotto on mahdollista jopa viikossa. EasyOpp on luotu helpottamaan liikkuvan työn ammattilaisten arkea aina yhden miehen putkiliikkeestä satojen ajoneuvojen logistiikkayrityksiin.

OMINAISUUDET

TYÖAJAN SEURANTA

Tehosta työajan seurantaa ja helpota henkilökunnan arkea

Keskitetyn työajan seurannan johdosta saat selkeän kokonaiskuvan kenttähenkilökunnan liikkeistä ja pystyt hyödyntämään resursseja tehokkaammin. Tehdyt työtunnit voi kirjata helposti mobiilisovelluksella joka säästää työntekijöiden aikaa ja ja tekee tuntien raporttoinnista miellyttävää. Myös loma- ja poissaoloilmoitukset kulkevat reaaliaikaisesti joka helpottaa työn resurssointia ja siirtää erilliset paperilistat historiaan. Kirjatut tiedot siirtyvät automaattisesti palkkahallinnon järjestelmiin joka säästää työvaiheita ja varmistaa että palkanlaskenta perustuu oikeaan tietoon.

EDUT YRITYKSELLESI

Keskitä työajanseurannan toiminnot yhteen selkeään järjestelmään, tehosta työn suunnittelua ja paranna työssä viihtymistä helpottamalla kenttähenkilökunnan arkea.

 • Tehosta työajan seurantaa

  Keskitetty työajan seurannan järjestelmä helpottaa resurssien hallintaa ja säästää manuaalisia työvaiheita johdolta sekä henkilökunnalta. Tämä parantaa myös toiminnan ja työn ennakoitavuutta.

 • Lisää läpinäkyvyyttä

  Kun tiedot on kaikkien saatavilla, palkkojen ja lisien muodostuminen sekä lomien kertyminen on kaikille selkeää. Tämä lisää henkilökunnan tyytyväisyyttä ja vähentää turhia kyselyjä.

 • Työaikatiedot suoraan palkkahallintoon

  Tehdyt työtunnit ja työajat sekä lisien ja lomien laskentaan tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti palkkahallinnan järjestelmään. Automatisoit manuaaliset työvaiheet ja palkat sekä lisät muodotuvat aina tarkalleen oikein.

Kaluston hallinta

Hallinnoi ja paikanna kalustoa

Hallinnoi yrityksesi ajoneuvot, työkoneet ja muu liikkuva omaisuus helposti yhdellä järjestelmällä. Voit Ylläpitää kalustoluetteloa keskitetysti yhdessä paikassa ja resursoida kaluston käyttöä tehokkaammin reaaliaikaisesti gps-paikannuksen avulla. Voit seurata kaluston käyttöastetta, kuljettajien ajotapaa ja polttoaineen kulutusta. Suunnittele logistiikan kalustolle tehokkaimmat reitit jolla parannat kannattavuutta ja samalla säästät ympäristöä. Lue ajoneuvopiirturien tiedot etänä ja välitä tietoa sekä ohjeita kalustoa käyttävälle henkilökunnalle helppokäyttöiseen mobiiliapplikaatioon

mobiles

Edut yrityksellesi

Seuraa kaluston sijainteja ja optimoi kaluston käyttöaste yhden keskitetyn ja helppokäyttöisen sovelluksen avulla. Reittien ja ajotapojen optimoinnilla voit saavuttaa lisää tehokkuutta.

 • Helppo ja selkeä kaluston hallinta

  Keskitetty ajantasainen kalustoluettelo yhdessä helppokäytöisessä järjestelmässä.

 • Optimoi kaluston käyttö

  Kun tiedät kaluston sijainnin ja käyttöasteen, voit helposti hyödyntää käyttämättömät resurssit ja tehostaa nykyiset kaluston käyttöä. Enemmän laskutettavaa samalla kalustolla.

 • Säästä kustannuksia, paranna tuottavuutta

  Seuraa polttoaineen kulutusta ja laske tarjoukset riittävällä katteella. Suunnittele tehokkaimmat reitit, säästä kustannuksia ja kuormita vähemmän ympäristöä. Hyödynnä kaluston vapaa käyttöaste ja paranna sijoitetun pääoman tuottoa.

 • Kalustonhallinnan kokonaisuuteen voi kuulua seuraavat tuotteet:

  • Telematiikka
  • Mobiilisovellukset
  • Laitteet (paikannus, lämpötilasensorit)
  • Digipiirturin etäluenta
  • Digipiirturin analysointityökalu

Työturvallisuuden hallinta

Ajantasaiset työturvallisuuden ja ympäristön suojelun ohjeistukset koko henkilöstön käytössä

Turvallisuus on pääasia

Terveyttä ja henkeä ei voi korvata edes rahalla. Erilaisissa tehtävissä ja projekteissa vaaditaan erilaisia työturvallisuuteen liittyviä varotoimenpiteitä, varusteita ja muita ennakoitavia toimia. Asiakkailla voi myös olla yksilöllisiä vaatimuksia työturvallisuuden suhteen. Ilman keskitettyä työturvallisuuteen liittyvää tietopankkia kaiken tämän tiedon hallinta on haastavaa. Ja vielä vaikeampaa on huolehtia siitä, että jatkuvasti päivittyvät tiedot ovat ajan tasaisesti jokaisen työntekijän saatavilla. Asianmukainen työturvallisuuteen liittyvä ohjeistus vaikuttaa myös yritysjohdon vastuisiin sekä yrityksen vastuuvakuutusten hintaan. Mitä vähemmän työtapaturmia, sitä edullisemmat vakuutusmaksut.

Turvallisuuden-hallinta

EDUT YRITYKSELLESI

Huolehtimalla työturvallisuudesta ja siihen liittyvän ohjeistuksen asianmukaisuudesta osoitat kumppaneillesi toimivasi vastuullisesti. Samalla kerrot henkilöstöllesi, että heidän hyvinvointinsa on teille tärkeää.

 • Ohjeista oikein, ehkäise vahinkoja

  Projektikohtaiset työskentelyohjeet, suojavarustevaatimukset, hälytysmerkit ja turvallisuuskoulutukset yhdessä paikassa

 • Suojele ympäristöä

  Ohjeet ympäristön suojeluun, jätteiden lajitteluun ja kuljetukseen sekä kemikaalien käsittelyyn, työvalineet ja ohjeet ympäristövahinkojen varalle helposti saatavilla.

 • Reaaliaikainen tiedotus

  Tiedota turvallisuusohjeiden muutoksista ajantasaisesti koko henkilökunnalle. Vastaanota havaintoja ja ilmoituksia kentällä liikkuvalta henkilöstöltä

Kenttätyön hallinta

Liikkuvan työn seurantaan, ohjaamiseen ja laskutukseen

Optimoi kenttätyön suorittaminen ja paranna kannattavuutta

Luo asiakaskohtaisia projekteja, kirjaa ja aikatauluta työtehtäviä, hallinnoi yrityksesi resursseja ja niiden aikatauluja, seuraa tehtävien toteutumista ja niihin asiakaskohtaisesti käytettyä aikaa. Voit ohjata toimintaa tarvittaessa reaaliaikaisesti ja henkilökuntasi saa aina ajantasaiset tiedot mobiilisovellukseen. Valmiit työt siirtyvät automaattisesti laskutukseen vähentäen manuaalisia työvaiheita. Monipuolisen raportoinnin ansioista koostat selkeitä yhteenvetoja asiakkaan ja henkilökuntasi tarpeisiin.

EDUT YRITYKSELLESI

Saat keskitettyä kaikki kenttätyön hallinnan kannalta keskeiset tiedot yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. Tiedot pysyvät tallessa ja ovat aina koko henkilökuntasi saatavilla.

 • Aikataulutetut tehtävät ja kuittaukset aina tallessa

  Ei enää erillisiä exceleitä ja tietojen manuaalista yhdistelyä. Projektikohtaiset työtehtävät ja niihin allokoidut resurssit sekä työvuorolistat keskitetysti kaikkien saatavilla.

 • Ohjaa liikkuva työn suorittamista tehokkaasti

  Työtehtävät, niihin käytetty aika ja valmistumiskuittaukset pysyvät aina ajan tasalla. Voit seurata reaaliaikaisesti töiden edistymistä sekä ohjata kentällä liikkuvaa henkilökuntaa.

 • Säästä rahaa ja paranna kannattavuutta

  Automatisoi manuaaliset työvaiheeet ja säästä henkilökuntasi työaikaa tuottavaan työhön. Järjestelmä huolehtii siitä, että jokainen laskutettava tunti ja ajettu kilometri päätyy laskutukseen.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Aleksi Arino
+358 45 885 9007
aleksi@arino.fi

Vieritä ylös